Parret poserer med unikke sekslinger: Se nu når søstrene genforenes 30 år senere

3. november 2017
736 Views

Janet og Graham Walton havde et inderligt ønske om at blive forældre.

Janet havde nemlig svært ved at blive gravid, trods mange års utallige forsøg.

Efter alle de år besluttede forældrene at gennemgå en fertilitetsbehandling, og efter 12 forsøg var Janet stadig ikke gravid..

Parret besluttede dog at prøve en sidste gang, og hvis det ikke lykkedes ville de opgive, da det tog hårdt på dem at det ikke havde lykkedes efter så mange forsøg.

Det var dog heldigt at de besluttede at prøve for 13. gang, fordi Janet blev langt om længe gravid!

 

Efter den positive nyhed, svævede parret på en lyserød sky.

Alle deres bekymringer var nu ude af verden, og de hårde tider var nu blot fortid.

Nu handlede det bare om at få tiden til at gå, så deres kommende barn ville blive en del af deres hverdag.

Det var i hvert fald det de forventede, men efter en ultralydsscanning, fandt lægerne ud af at hun var gravid med hele seks børn!

Parret faldt ned fra deres lyserøde sky, da virkeligheden ramte efter den vanvittige nyhed, da de aldrig havde forventet så mange børn.

Janet blev kort efter nyheden indlagt på sygehuset, og hun skulle bruge tiden der indtil børnene var blevet født, i tilfælde af komplikationer, da risikoen for ufrivillig abort ved sekslinger er utrolig høj.

Den 18. november 1983, fødte Janet seks små raske piger, i 32. graviditetsuge ved kejsersnit og det var første gang der nogensinde var født sekslinger hele i verden.

I Januar 1984 var alle pigerne vokset ordenligt og uden for risiko for komplikationer, måtte de langt om længe forlade sygehuset og vende hjem!

Grunden til den lange periode efter fødslen på sygehuset skyldes at nogle af pigernes lunger ikke var udviklet ordenligt, og derfor var de i konstant medicinsk behandling, fortæller Graham til The Guardian.

I øjeblikket hvor børnene var uden for livsfarer, blev hele verdens øjne rettet mod søstrene; Hannah, Ruth, Luci, Kate, Jennie og Sarah – Deres liv skulle vise sig aldrig at blive som de fleste andres.

 

Ydermere måtte parret købe cirka 11.000 bleer årligt, og de sov de første to år på skift, få timer om natten.

Deres liv var tilsyneladende blevet en uendelig cyklus, som bestod af madning, korte sovepauser og  bleskift døgnets 24- timer.

 

Men efter de første par år af opvæksten, var der stadig knap nok tid til at trække vejret, da der var skolearbejde og søskende begyndte at skændtes som søstre nu gør og endeligt en vanvittig pubertet gange seks!

Der skete altså hele tiden noget i familien Walton – Der var altid noget at tage sig til!

 

“Vi fulgte bare med. Vi havde ikke tid til at tænke. Vi agerede bare. I dag føles det trist, at vi ikke tog os tilstrækkeligt med tid til at nyde livet med vores børn, som vi gerne ville,” siger Janet om sine erfaringer.

Trods den tunge arbejdsbelastning var huset ofte fyldt med sjove stunder og mange grin. Faktum er, at alle pigerne stod og står hinanden utroligt nær.

I dag er sekslingerne 34 år gamle og har alt den lykke i livet, forældrene turde håbe på.

Nogle af dem er gift og har stiftet familie; Den yngste af dem, Sarah, blev den første til at få børn, da hun fødte dattteren Jorgie i 2014.

Den lille pige fik ikke bare familien Walton til at vokse, men gjorde også Janet og Graham til lykkelige bedsteforældre.

Nu kan de to følge udviklingen af en baby igen, men dog i et mere almindeligt tempo.

Især Janet er lykkelig over sit barnebarn:

“Jeg elskede de første år med mine børn så meget. Jeg kunne ikke sige, at en fase var bedre end en anden. Men der var altid så meget at lave, vi kunne ikke nyde det så meget, som hvis vi bare havde haft én baby. Men du har mere tid til det med dit barnebarn.”

Med en så stor og lykkelig familie kommer Jorgie til at få en vidunderlig barndom, med massere af mennesker omkring hende.

Måske kommer der flere børnebørn i fremtiden, hvem ved?

 

Sekslingerne fejrede også deres fødselsdag sammen for ikke så længe siden. Hannah, Luci, Jennie, Ruth, Kate og Sarah tog forældrene med på en speciel rejse til New York – deres første ferie sammen i næsten ti år. Det er denne fine familie vel undt!

Se mere om deres historie, i videklippet herunder.

Del gerne denne specielle og unikke familiehistorie, hvis du også synes, at Walton-sekslingerne er vokset op og blevet nogle fantastisk fine unge kvinder! Graham og Janet kan være stolte over døtrene og sig selv!

You may be interested

Forældrene finder den 17-årige LIVLØS foran pc’en – Hvad der dræbte ham CHOKERER de fleste!
Chokerende
253 views
Chokerende
253 views

Forældrene finder den 17-årige LIVLØS foran pc’en – Hvad der dræbte ham CHOKERER de fleste!

Newsnoo - 9. marts 2018

Et sandt mareridt Det er ingen hemmelighed, at teenagere elsker at sidde foran computeren. Sociale medier, spil, lektier, Skype, nyheder…

Hun drak dette hver dag i flere uger, men hvad det gjorde med hendes kropsfedt kommer til at overraske dig!
Chokerende
355 views
Chokerende
355 views

Hun drak dette hver dag i flere uger, men hvad det gjorde med hendes kropsfedt kommer til at overraske dig!

Newsnoo - 9. marts 2018

Hun drak dette hver dag i flere uger, men hvad det gjorde med hendes kropsfedt kommer til at overraske dig!…

Her er 10 børn som voksede op med vilde dyr – nummer 3 er helt utrolig!
Vildt
342 views
Vildt
342 views

Her er 10 børn som voksede op med vilde dyr – nummer 3 er helt utrolig!

Newsnoo - 9. marts 2018

Disse børn er opfostret som vilde dyr i skoven Normalt vokser børn op med deres familier i et simpelt hjem.…